Het Keizerhuis

Op CNS Herédium is een Samen naar School klas gevestigd. Dit wordt verzorgd door Het Keizerhuis. Zij bieden specialistische begeleiding aan kinderen met autisme.

Samen naar School klas voor autisme

Twee kleine groepen met maximaal 5 kinderen, in de leeftijd van 5 tot 8 jaar functioneren geheel zelfstandig in onze school. In een huiselijke sfeer werken ze vanuit de houding dat ieder kind er mag zijn en mag uitgroeien tot zijn volle potentieel. Groepsmomenten worden afgewisseld met één - op - één momenten.

Het uiteindelijke doel is om een kind te kunnen plaatsen in een grotere groepsgrootte binnen een dagbesteding, dan wel om uitstroom richting speciaal onderwijs te kunnen realiseren.

Voor meer informatie zie de website van Het Keizerhuis.

Missie en visie

Met elkaar gaan we voor bijzonder goed onderwijs. We streven in ons onderwijs naar een evenwichtige ontwikkeling van het hele kind. Dat doen we vanuit een stimulerend klimaat en een positieve benadering van leerlingen.

Het team

CNS Herédium heeft een gemêleerd hecht team, van jong tot oud. Het team staat open voor vernieuwing en werkt met veel enthousiasme en plezier. We zijn open naar elkaar en respecteren elkaar.