TriVia

De basisschooltijd is een belangrijke periode in de ontwikkeling van kinderen. Ze ontwikkelen zich op sociaal vlak, leren wat er in de wereld speelt en hoe ze zich daartoe verhouden. Het leren vindt plaats op school, maar ook daarbuiten. Wij zoeken daarom verbinding met de gemeenschap en zien ouders als educatieve partners.

StudioHeartbeat_Heredium_Zijderveld-26 (1)

Onze scholen zijn kleine gemeenschappen, waarin je jezelf mag zijn en we iets overhebben voor elkaar. Wij denken dat we op de wereld zijn om die iets mooier te maken en leren kinderen hoe ze daaraan kunnen bijdragen. Ouders betrekken wij bij de ontwikkeling van de kinderen en de school. Dit komt het welzijn van de kinderen en hun resultaten ten goede.

Word lid van de vereniging

Ouders zijn ons klankbord en veel ouders kiezen ervoor om bij het aanmelden van hun kind lid te worden van onze vereniging. Lid worden van de vereniging is een manier om het christelijk onderwijs vanuit TriVia steunen. Als lid ben je welkom op de jaarlijkse ledenvergadering van TriVia en heb je stemrecht.

We hopen dat je als ouder lid wordt van TriVia. De kosten zijn slechts € 10,- per jaar. Doen! Je helpt er de vereniging mee, de school en daarmee ook je kind!

Missie en visie

Met elkaar gaan we voor bijzonder goed onderwijs. We streven in ons onderwijs naar een evenwichtige ontwikkeling van het hele kind. Dat doen we vanuit een stimulerend klimaat en een positieve benadering van leerlingen.

Het team

CNS Herédium heeft een gemêleerd hecht team, van jong tot oud. Het team staat open voor vernieuwing en werkt met veel enthousiasme en plezier. We zijn open naar elkaar en respecteren elkaar.