Kinderopvang

Op CNS Hedérium is de buitenschoolse opvang goed geregeld én hebben we een fijne peuteropvang in de school.

StudioHeartbeat_Heredium_Zijderveld-28

Buitenschoolse opvang

Ouders kunnen gebruikmaken van de BSO Woerdkanjers in Schoonrewoerd. BSO Woerdkanjers, van Stichting Kinderopvang Centraal Nederland (SKCN), haalt de kinderen op uit school.

De kinderen hebben volop de ruimte om heerlijk te spelen. Deze locatie beschikt namelijk over twee enorme ruimten met verschillende speelhoeken en een gymzaal. Na het eet- en drinkmoment gaan de kinderen lekker spelen of nemen ze deel aan een activiteit. Bijvoorbeeld sporten, knutselen of lekker muziek maken op het drumstel in de hal.

Openingstijden

Maandag, dinsdag en donderdag: 14.15-18.30 uur.

Meer informatie

Ben je nieuwsgierig naar het aanbod en de mogelijkheden? De medewerkers van het SKCN-servicebureau staan je graag te woord: 0345-639555, of stuur een mail naar info@skcn.nl.

Peuteropvang

Peuteropvang De Zijderupsjes van Dichtbij Kinderopvang heeft een fijne plek in onze school. Iedereen kent elkaar en de kinderen zijn vertrouwd met het gebouw. Zo is de overgang naar de basisschool straks minder groot.

De peuteropvang in Zijderveld heeft een mooi podium waar je kind kan zitten om bijvoorbeeld te knutselen of puzzelen. Ook eten en drinken ze hier met de hele groep. In de bouw- en huishoek kan je kind zelfstandig of samen spelen.

Openingstijden

Maandag en donderdag: 8.30-12.30 uur.

Meer informatie

Dichtbij biedt professionele, maatschappelijke peuteropvang dicht bij huis, met deskundige medewerkers die voor je kind en jou klaarstaan. Interesse? Bel met: 06 21 62 58 50, of stuur een mail naar kindplanning@dichtbijkinderopvang.nl.

Missie en visie

Met elkaar gaan we voor bijzonder goed onderwijs. We streven in ons onderwijs naar een evenwichtige ontwikkeling van het hele kind. Dat doen we vanuit een stimulerend klimaat en een positieve benadering van leerlingen.

Het team

CNS Herédium heeft een gemêleerd hecht team, van jong tot oud. Het team staat open voor vernieuwing en werkt met veel enthousiasme en plezier. We zijn open naar elkaar en respecteren elkaar.